Grb BiH

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Vijesti

 

СВЕ ВИЈЕСТИ


СЕКТОРИ

КАТЕГОРИЈЕ

Босна и Херцеговина од 23. до 30.септембра дио Европске недеље спорта

18.09.2019

Пошаљи документе на е-маил

Е-маил пошиљаоца (*):
Е-маил примаоца (*):
Коментар:

Босна и Херцеговина и ове године са осталим земљама западног Балкана, укључена је у промоцију Европске недеље спорта. Европска недеља спорта нова је иницијатива Европске комисије за промоцију спорта и физичке активности широм Европе која се 2019. године одржава по пети пут. 

            Мото кампање за  Европску недељу спорта је „#BeActive“, а циљ је да се кроз бројне активности подстакне јавност да буде физички активна, не само током недеље спорта, него и цијеле године. Недеља спорта намијењена је свима без обзира на године и физичку припремљеност.

            Поводом европске недеље спорта у Босни и Херцеговини, у организацији координационог тијела којег чине представници Министарства цивилних послова Босне и Херцеговине, ентитеtских министарстава надлежних за спорт и Олимпијског комитета Босне и Херцеговине, планиран је низ догађаја. Министарство цивилних послова позива грађане да учествују у догађајима од 23. до 30. септембра у Сарајеву, Бања Луци,Мостару и осталим дијеловима Босне и Херцеговине, а све активности доступне су без накнаде.

За више информација посјетите и службену EWoS интернет страницу Европске комисије„#BeActive“!