Vijesti

 

SVE VIJESTI


SEKTORI

KATEGORIJE

Bosna i Hercegovina od 23. do 30.rujna dio Europskoga tjedna sporta

18.09.2019

Pošalji dokument na e-mail

E-mail pošiljaoca (*):
E-mail primaoca (*):
Komentar:

Bosna i Hercegovina i ove godine sa ostalim zemljama zapadnog Balkana, uključena je u promociju Europskoga tjedna sporta. Europski tjedan sporta nova je inicijativa Europske komisije za promociju sporta i tjelesne aktivnosti širom Europe koja se 2019. godine održava po peti put. 

            Moto kampanje za  Europski tjedan sporta je „#BeActive“, a cilj je da se kroz brojne aktivnosti potakne javnost da bude fizički aktivna, ne samo tokom tjedna sporta, nego i cijele godine.Tjedan sporta namijenjen je svima bez obzira na godine i tjelesnu pripremljenost.

            Povodom europskoga tjedna sporta u Bosni i Hercegovini, u organizaciji koordinacijskog tijela kojeg čine predstavnici Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine, entitetskih ministarstava nadležnih za sport i Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine, planiran je niz događaja. Ministarstvo civilnih poslova poziva građane da sudjeluju u događajima od 23. do 30. rujna u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i ostalim dijelovima Bosne i Hercegovine, a sve aktivnosti dostupne su bez naknade.

Za više informacija posjetite i službenu EWoS internet stranicu Evropske komisije„#BeActive“!