Vijesti

 

SVE VIJESTI


SEKTORI

KATEGORIJE

Javne konzultacije o Nacrtu zakona o izmjeni i dopuni Zakona o Agenciji za identifikacijske isprave, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine

13.12.2017

Pošalji dokument na e-mail

E-mail pošiljaoca (*):
E-mail primaoca (*):
Komentar:


Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine je otvorilo proces javnih konzultacija o Nacrtu zakona o izmjeni i dopuni Zakona o Agenciji za identifikacijske isprave, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine, sukladno Pravilima za konzultacije u izradi pravnih propisa u institucijama Bosne i Hercegovine.

Proces javnih konzultacija otvoren je u razdoblju od 13.12.2017. godine do 28.12.2017. godine i u istom možete sudjelovati putem web stranice https://ekonsultacije.gov.ba.

Pozivamo Vas da uzmete učešće u konzultacijama i da slanjem komentara, sugestija i prijedloga date doprinos izradi što kvalitetnijeg  Zakona o izmjeni i dopuni Zakona o Agenciji za identifikacijske isprave, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine.

Osim na stranici https://ekonsultacije.gov.ba, tekst Nacrta zakona o izmjeni i dopuni Zakona o Agenciji za identifikacijske isprave, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine, možete vidjeti  OVDJE