Grb BiH

BOSNIA AND HERZEGOVINA

Vijesti

 

ALL NEWS


SECTORS

CATEGORIES

(Not translated) Javne konsultacije o Nacrtu zakona o izmjeni i dopuni Zakona o Agenciji za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine

13/12/2017

Send documents on email

Email sender (*):
Email recipient (*):
Comment:


Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine je otvorilo proces javnih konsultacija o Nacrtu zakona o izmjeni i dopuni Zakona o Agenciji za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine, u skladu sa Pravilima za konsultacije u izradi pravnih propisa u institucijama Bosne i Hercegovine.

Proces javnih konsultacija otvoren je u periodu od 13.12.2017. godine do 28.12.2017. godine i u istom možete učestvovati putem web  stranice https://ekonsultacije.gov.ba.

Pozivamo Vas da uzmete učešće u konsultacijama i da slanjem komentara, sugestija i prijedloga date doprinos izradi što kvalitetnijeg  Zakona o izmjeni i dopuni Zakona o Agenciji za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine.

Osim na stranici https://ekonsultacije.gov.ba, tekst Nacrta zakona o izmjeni i dopuni Zakona o Agenciji za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine, možete vidjeti  OVDJE