Vijesti

 

SVE VIJESTI


SEKTORI

KATEGORIJE

Digitalizacija procesa izdavanja identifikacijskih dokumenata omogućuje lakši pristup uslugama

01.09.2023

Pošalji dokument na e-mail

E-mail pošiljaoca (*):
E-mail primaoca (*):
Komentar:

Ministrica civilnih poslova Bosne i Hercegovine Dubravka Bošnjak održala je sastanak sa direktorom Agencije za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka (IDDEEA) Almirom Badnjevićem. Sastanak je bio posvećen raspravi o planovima i budućim aktivnostima IDDEEA, s naglaskom na digitalizaciju, poboljšanje usluga, servis građanima, te jačanje suradnje.

Imajući u vidu da IDDEEA igra ključnu ulogu u osiguravanju i upravljanju identifikacijskim dokumentima i evidencijom, ministrica Bošnjak je izrazila svoju potporu radu Agencije i njezinim nastojanjima da unaprijedi kvalitetu usluga.

Jedna od ključnih tema razgovora bila je digitalizacija procesa izdavanja identifikacijskih dokumenata. IDDEEA planira unaprijediti svoje digitalne usluge kako bi omogućila svima lakši pristup uslugama.

Na sastanku se razgovaralo o važnosti suradnje između Ministarstva civilnih poslova i IDDEEA kako bi se osiguralo usklađeno i učinkovito pružanje usluga. Ministrica Bošnjak izrazila je spremnost ministarstva za pružanje potpore u svim aspektima rada Agencije.

Sastanak između ministrice Bošnjak i direktora Badnjevića završio je konstatacijom o zajedničkoj predanosti unaprjeđenju rada IDDEEA radi boljeg servisa žiteljima Bosne i Hercegovine. Ova suradnja obećava pozitivne promjene u području identifikacijskih dokumenata i usluga koje će biti od koristi svima.