Vijesti

 

SVE VIJESTI


SEKTORI

KATEGORIJE

Održan sastanak državnog povjerenstva za granicu Bosne i Hercegovine i Crne Gore

28.05.2014

Pošalji dokument na e-mail

E-mail pošiljaoca (*):
E-mail primaoca (*):
Komentar:


U Sarajevu je održan  5. sastanak  Državnog povjerenstva  za granicu Bosne i Hercegovine i povjerenstva za obavljanje poslova razgraničenja i utvrđivanja državne granice, određivanja graničnih prijelaza, utvrđivanje režima pograničnog prometa sa susjednim državama i provođenje Strategije integriranog upravljanja granicom Crne Gore.

Na sastanku je razmatrana Informacija o tekstualnom opisu  protezanja državne  granice između Bosne i Hercegovine i Crne Gore koju su podnijeli članovi Zajedničkog radnog tijela. Usuglašen je  Tekstualni opis protezanja državne granice između Bosne i Hercegovine i Crne Gore kao i grafički prikaz granice, te su ovi dokumenti parafirani od strane članova zajedničkog radnog tijela i dva državna povjerenstva.

Državna povjerenstva parafirala su i usuglašeni tekst Ugovora o državnoj granici između Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Time su državna povjerenstva završila veći dio posla,  a kako bi se stekli uvjeti da nadležna tijela Bosne i Hercegovine i Crne Gore nastave aktivnosti s ciljem  konačnog potpisivanja tog dokumenta.