Vijesti

 

SVE VIJESTI


SEKTORI

KATEGORIJE

NCP sistem BiH- poziv na registraciju

13.07.2020

Pošalji dokument na e-mail

E-mail pošiljaoca (*):
E-mail primaoca (*):
Komentar:

S ciljem unapređenja podrške rada sistema kontakt tačaka za program Horizon 2020 u BiH (NCP sistem BiH), kao i podizanju učešća BiH istraživača i istraživačkih institucija u programima finansiranja istraživanja i inovativnosti, pripremili smo elektronsku formu za prikupljanje podataka o istraživačima, kao i svim zainteresovanim za učešće u projektima finansiranim evropskim fondovima za istraživanje i tehnološki razvoj. Jedan od zadataka NCP sistema BiH je pružanje pravovremene informacije o pozivima u programu Horizon 2020, te savjetodavna pomoć i organizacija događaja radi promovisanja programa Horizon 2020.

Budući da ažuriramo naše baze podataka, ovaj poziv vrijedi i za ranije registrovane korisnike NCP sistema u BiH da se ponovo registruju kako bismo ostali u kontaktu i za predstojeći novi program - Horizon Europe - koji će biti provođen u periodu 2021-2027.godina.

Registraciju možete izvršiti na linku: https://ncp.ba/vijesti/posts/2020/june/prikupljanje-podataka-o-korisnicima-ncp-sistema-bih/