Vijesti

 

SVE VIJESTI


SEKTORI

KATEGORIJE

Horizon Europe info dan Marie Skłodowska-Curie Actions

29.05.2024

Pošalji dokument na e-mail

E-mail pošiljaoca (*):
E-mail primaoca (*):
Komentar:

Državna kontakt osoba (NCP) za program Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) u saradnji sa rektoratom Univerziteta u Sarajevu i Direkcijom za nauku i inovacije Ministarstva za visoko obrazovanje, nauku i inovacije Republike Slovenije organizuju info dan na temu MSCA-2024 - Postdoctoral Fellowship.

Info dan posvećen programu MSCA-2024 - Postdoctoral Fellowship će biti održan  30. 5. 2024. godine, u rektoratu Univerziteta u Sarajevu, u Svečanoj sali, sa početkom u 17:00 sati.

Događaj će biti upriličen kao rezultat saradnje državnih predstavnika - kontakt osoba (NCP) za Marie Skłodowska-Curie Action (MSCA - HORIZON EUROPE programi  istraživanja i inovacija) prof. dr. Hurije Džudžević- Čančar iz Bosne i Hercegovine  i dr. Stojana Sorčana  iz  Republike Slovenije, Službe za NIR Univerziteta u Sarajevu i  Univerziteta u Sarajevu - Farmaceutskog fakulteta.

Dr. Stojan Sorčan, nacionalni delegat i kontakt osoba za Horizon Europe MSCA program u Direkciji za nauku i inovacije Ministarstva za visoko obrazovanje, nauku i inovacije Republike Slovenije  će biti gost prodavač na radionici.

Pitanja i potvrdu dolaska uputiti putem maila: hurija.dzudzevic-cancar@ffsa.unsa.ba

 

 Program info dana