Grb BiH

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Vijesti

 

СВЕ ВИЈЕСТИ


СЕКТОРИ

КАТЕГОРИЈЕ

Јавне консултације о одлукама о додјели грант средстава

13.02.2018

Пошаљи документе на е-маил

Е-маил пошиљаоца (*):
Е-маил примаоца (*):
Коментар:


Министарство цивилних послова Босне и Херцеговине је отворило процес јавних консултација, у складу са правилима за консултације у изради правних прописа у институцијама Босне и Херцеговине, о сљедећим приједлозима одлука:

  1. Приједлог одлуке о критеријима за додјелу средстава из текућег гранта „Суфинансирање пројеката институција културе у Босни и Херцеговини“ за 2018. годину и прилози 1. и 2.
  2. Приједлог одлуке о критеријима за додјелу средстава из текућег гранта „Међународна културна сарадња“ за 2018. годину
  3. Приједлог одлуке о критеријима за додјелу средстава из текућег гранта „Подршка техничкој култури и иноваторству у Босни и Херцеговини“ за 2018. годину
  4. Приједлог одлуке о критеријима за додјелу средстава из текућег гранта "Програми за припрему пројеката и потенцијалних кандидата за средства из фонда Х2020" за 2018. годину

Процес јавних консултација отворен је у периоду од 13.02.2018. године до 28.02.2018. године и у истом можете учествовати путем странице https://ekonsultacije.gov.ba.

Позивамо Вас да узмете учешће у консултацијама и да слањем коментара, сугестија и приједлога дате допринос изради што квалитетнијих критеријума за додјелу средстава из текућих грантова за подршку култури у Босни и Херцеговини.