Vijesti

 

SVE VIJESTI


SEKTORI

KATEGORIJE

Bah poručio sportistima: Zajedno smo jači. Vidimo se u Tokiju i Pekingu!

19.10.2020

Pošalji dokument na e-mail

E-mail pošiljaoca (*):
E-mail primaoca (*):
Komentar:

Predsjednik Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomas Bah obratio se putem društvenih mreža video porukom u kojoj je poručio svim sportistima i učesnicima ljetnjih i zimskih Olimpijskih igara u Tokiju i Pekingu da će biti sigurni tokom organizovanja istih i pozvao na zajedništvo u ovim teškim trenucima za sport.

Na početku obraćanja Bah je napomenuo da je sretan što se sportisti i u specifičnim uslovima krize izazvane pandemijom koronavirusa, vraćaju svojim obavezama na treninzima i takmičenjima.

– Ponovni početak sportskih nadmetanja izazvao je mnogo spekulacija i komentara širom svijeta, i naravno, na društvenim mrežama. Zbog toga bih želio da vam se lično obratim i uputim vas u to šta Međunarodni olimpijski komitet radi kako bi Olimpijske igre u Tokiju, kao i Zimske olimpijske igre u Pekingu bile što sigurnije za sve učesnike – rekao je Bah na početku obraćanja.

Predsednik MOK-a je napomenuo da je od samog početka krize fokus na stvaranju sigurnog okruženja za sve učesnike Olimpijskih igara, a posebno za sportiste.

Kompletno obraćanje dostupno na stranici: https://www.olympic.org/athlete365/